De allerlaatste Politieke Junkies!

Politieke Junkies - de Finale winnaars
Foto: Kaj Leers

Politieke Junkies – de Finale! Is gewonnen door niemand minder dan Max van Weezel en Joost Vullings! Zij wonnen de bokaal tijdens de allerlaatste show op 9 november  in de Rabozaal van Internationaal Theater Amsterdam. Hun namen worden gegraveerd in de Politieke Junkies-bokaal, die een jaar tentoongesteld wordt in De Balie, thuishonk van Politieke Junkies. Na een jaar verhuist de bokaal naar het Stedelijk Museum. De bokaal is gemaakt door kunstenares Tinkebell en is aan de winnaars uitgereikt door jury Alexander Pechtold.

Kijk Politieke Junkies – de Finale! hier terug.

Politieke Junkies - de Finale iedereen
Foto: Kaj Leers

De redactie wil graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan Politieke Junkies: oprichters Jelmer Uitentuis, Afran Groenewoud, Pieter Hilhorst en presentator Martijn de Greve, oud-presentator Wouke van Scherrenburg, oud-redacteuren Emma Anbeek van der Meijden, Anne de Blok, Kim Brouwers, Roelf Jan Duin, Fieke Hamers, Daphne van der Kroft en Kaj Leers, oud-editors Jasper Wezenberg, Maartje Nugteren en Tom Groot Haar, en de medewerkers van Pakhuis de Zwijger, Internationaal Theater Amsterdam en van ons clubhuis, De Balie.

Dank aan alle panelleden en juryleden.

En dank aan jou! Als publiek maakten jullie mogelijk dat Politieke Junkies tien jaar lang kon bestaan. Wil je op de hoogte blijven wanneer de redactie van Politieke Junkies aan iets nieuws gaat werken? Stuur ons een mail: politiekejunkies@gmail.com.

Tot ziens!

– De redactie van Politieke Junkies:
Martijn de Greve, Barbara Bos, John de Zwart, Jaap Jansen, Iftin Abokor, Marie-Louise Schonewille, Floris van Dort, Niels Stet, Anne Schepers, Jeroen Slot, Joost Bekendam en Arthur van Ree.