Jeroen Dijsselbloem is jury bij Politieke Junkies!

Jeroen_Dijsselbloem_2013-3

De jury is bekend! Op vrijdag 17 februari is Politieke Junkies terug in De Balie en op NPO Politiek, met Jeroen  Dijsselbloem (Minister van Financiën, PvdA) als jury. Dit wil je niet missen!

Op vrijdag 17 februari zit PvdA-prominent Jeroen Dijsselbloem in de laatste maand van zijn ministerschap. De verkiezingen komen steeds dichterbij, net als het antwoord op de vraag of hij door zal gaan als voorzitter van de Eurogroep. Toch heeft hij een avond vrij weten te maken om de verhalen van de panelleden te beoordelen bij Politieke Junkies!

Normaal gesproken beoordelen de journalisten de politici, maar bij Politieke Junkies draaien we het om. Benieuwd of Jeroen Dijsselbloem nog een rekening te vereffenen heeft met Emilie van Outeren (NRC), Marloes Lemsom (Nieuwsuur) of Max van Weezel (Vrij Nederland)? Kijk dan op vrijdag 17 februari vanaf 20:30 met ons mee op NPO Politiek of via de livestream van De Balie!


Politieke Junkies!
Vrijdag 17 februari 2017, 20:30-22:00
De Balie, Amsterdam
Kijk mee via NPO Politiek.