Politieke Junkies februari 2017

bannernieuwpj

Op vrijdag 17 februari is Politieke Junkies terug in De Balie en op NPO Politiek! De grote ontspinshow draait om drie politiek journalisten die het laatste nieuws van achter de schermen op het Binnenhof ontrafelen. Wat zit er achter de frames? Dat hoor je maandelijks bij Politieke Junkies! Kom je ook?

Op 17 februari is Politieke Junkies terug in De Balie met het volgende panel:

Emilie van Outeren (NRC)
Vers uit de Verenigde Staten, waar ze verslag deed van de verkiezingen, is Emilie van Outeren nu terug op de parlementaire redactie van NRC Handelsblad. Iedere ochtend staat ze in de inbox van alle politieke junkies met haar nieuwsbrief De Haagse Stemming, die ter ere van de Tweede Kamerverkiezingen werd opgetuigd. En op 17 februari is ze terug in De Balie!

Max van Weezel (Vrij Nederland)
Max van Weezel, vriend van de show, veteraan op het Binnenhof, columnist en verslaggever bij Vrij Nederland en presentator bij Argos en Met het Oog op Morgen, vervangt Sheila Sitalsing tijdens de volgende Politieke Junkies. Benieuwd naar zijn verhaal? Vergeet dan niet te kijken!

Marloes Lemsom (Nieuwsuur)
Ze is parlementair verslaggeefster bij Nieuwsuur en schrijft samen met Joost Vullings (NOS) aan een boek over Pim Fortuyn. Marloes Lemsom, voorheen onze ogen en oren in Den Haag, maakt op vrijdag 17 februari haar debuut in het panel van Politieke Junkies. Dat wil je niet missen!

We zien je graag op vrijdag 17 februari, vanaf 20:30 in De Balie, op de livestream van De Balie en op NPO Politiek. Tot dan!


Politieke Junkies!
Vrijdag 17 februari, 20:30-22:00
De Balie, Amsterdam