Politieke Junkies juni 2016 – de seizoensafsluiting!

CjfRfCJWEAES2WE

In de wandelgangen wordt hij al de All Star-editie genoemd: de seizoensafsluiting van Politieke Junkies vindt aanstaande vrijdag, op 24 juni, plaats en de line-up is er een om u tegen te zeggen! Kom je ook?

Kaarten voor Politieke Junkies zijn nog verkrijgbaar! Wees er aanstaande vrijdag vanaf 20:30 bij in De Balie of kijk mee via NPO Politiek. Vrijdag 24 juni te gast:

Emilie van Outeren (NRC Handelsblad)
Ze ontpopte zich dit seizoen tot een ware topjunkie, maar gaat volgend jaar haar geluk beproeven in de Verenigde Staten. Daarom zijn we des te blijer dat we haar deze keer voor de laatste keer op het podium hebben kunnen krijgen bij Politieke Junkies: NRC-verslaggeefster Emilie van Outeren!

Frank Hendrickx (de Volkskrant)
Niet alleen maakte hij een jaar geleden de overstap van het AD naar de Volkskrant, inmiddels staat hij ook daar steeds bekender om zijn politieke videobijdragen. Aanstaande vrijdag is hij ook bij ons weer op beeld te bewonderen: Politieke Junkies-veteraan Frank Hendrickx is terug in De Balie.

Joost Vullings (NOS)
Hij is politiek commentator op Radio 1 en schittert op zijn tijd in het panel van Politieke Junkies. Momenteel schrijft hij aan een boek over Pim Fortuyn, maar gelukkig is Joost Vullings aanstaande vrijdag, op 24 juni vanaf 20:30, ook gewoon weer in De Balie te vinden.

Jury: Khadija Arib (Tweede Kamervoorzitter, PvdA)
Afgelopen jaar sprak – toen nog interim-Kamervoorzitter – Khadija Arib (PvdA) in de Tweede Kamer over de parlementaire journalistiek, en haalde daarbij een fragment uit Politieke Junkies aan, waarin ze Joost Vullings citeerde. Nu, op vrijdag 24 juni, is het eindelijk gelukt om haar als jury bij Politieke Junkies te krijgen! Wij kunnen niet wachten.

 


Politieke Junkies!
Vrijdag 24 juni 2016, 20:30 – 22:00
De Balie, Amsterdam
Kaarten koop je hier
Vanaf 20:30 live meekijken op NPO Politiek of livestream De Balie