Politieke Junkies mei 2016

13043652_10209441581101870_8901561109248123743_n

Tijd voor een nieuwe Politieke Junkies! Op vrijdag 27 mei 2016 zijn we terug in De Balie met een nieuw toppanel en oud-staatssecretaris Fred Teeven (VVD) als jury. Kom je ook?

Hieronder stellen we de gasten van aanstaande vrijdag alvast aan je voor:

Nynke de Zoeten (Nieuwsuur)
Deze Junkies-veteraan is aanstaande vrijdag terug op het podium van De Balie! Bijna twee jaar geleden ging haar verhaal bij Politieke Junkies over het duo Teeven-Opstelten. Zou ons jurylid nog een rekening met haar te vereffenen hebben?

Jurjen van den Bergh (De Nieuws BV)
Jurjen van den Bergh is bekend van Radio 1, waar hij de politiek duidt in het programma De Nieuws BV. Maar ook daarnaast is hij druk bezig: zo coördineert hij protesten tegen TTIP en werkte hij vroeger als persvoorlichter bij GroenLinks. Genoeg kanten van het politieke spectrum gezien, dus, en dat garandeert een mooie analyse op het Politieke Junkies-podium.

Roel Geeraedts (RTL Nieuws)
Debutant bij Politieke Junkies, maar zeker niet in de journalistiek: Roel Geeraedts begon zijn carrière als stagiair bij RTL Nieuws, werkte vervolgens als correspondent in New York en het Midden-Oosten, presenteerde Editie NL en was, natuurlijk, Binnenhof-journalist. Inmiddels is hij terug in Den Haag: tijd om De Balie te veroveren tijdens Politieke Junkies.

Jury: Fred Teeven
We kondigden het vorige week al aan, maar hebben er onverminderd veel zin in: aanstaande vrijdag zal oud-staatssecretaris van Veiligheid & Justitie en VVD-Kamerlid Fred Teeven optreden als jury bij de verhalen van het Politieke Junkies-panel.

Vergeet niet je kaarten te kopen via de website van De Balie, of kijk aanstaande vrijdag 27 mei vanaf 20:30 mee via NPO Politiek of de livestream van De Balie. Graag tot dan!

 


Politieke Junkies!
Vrijdag 27 mei 2016, 20:30-22:00
De Balie, Amsterdam
Kaarten koop je hier.