Fred Teeven (VVD) als jury bij Politieke Junkies!

Teeven

Politieke Junkies is terug! Op vrijdag 27 mei gaan we weer live vanuit De Balie met onder anderen Nynke de Zoeten (Nieuwsuur) en Roel Geeraedts (RTL Nieuws). En we hebben weer een zeer bijzonder jurylid klaar staan: oud-staatssecretaris en VVD-Kamerlid Fred Teeven!

Wie kent hem niet? Bekend van de bonnetjes-affaire rondom het afkopen van crimineel Cees H. als officier van Justitie, voormalig Kamerlid van Leefbaar Nederland, inmiddels VVD-er en oud-staatssecretaris van Veiligheid en Justitie: Fred Teeven heeft een indrukwekkende hoeveelheid politieke functies op zijn naam staan. Des te meer reden waarom hij de verhalen van het Junkies-panel als de beste kan beoordelen.

Schrijf het in je agenda: vrijdag 27 mei om 20:30, live vanuit De Balie en op NPO Politiek, een nieuwe Politieke Junkies! Kaarten zijn te koop via de website van De Balie. Meekijken vanaf de bank kan zoals altijd via NPO Politiek en de livestream van De Balie!

 


Politieke Junkies!
Vrijdag 27 mei 2016, 20:30-22:00
De Balie, Amsterdam
Kaarten koop je hier!