Emile Roemer (SP) als jury bij Politieke Junkies!

-SP-Emile-Roemer-DSC_0008

Op vrijdag 22 april is het tijd voor een nieuwe Politieke Junkies! De verhalen van het panel worden traditioneel beoordeeld door een jury, die vervolgens een van hen tot politieke junkie van de maand kiest. Ditmaal is deze taak in handen van SP-fractievoorzitter Emile Roemer.

Politici worden op het Binnenhof dag in dag uit beoordeeld door de daar werkzame politiek journalisten. Bij Politieke Junkies draaien we de rollen om: drie Binnenhof-watchers vertellen een verhaal van achter de schermen, waarna ze beoordeeld worden door de eenkoppige jury – een politicus. We zijn zeer verheugd dat Emile Roemer, sinds 2010 fractievoorzitter en boegbeeld van de SP, deze taak aanstaande vrijdag op zich neemt.

Roemer zal de verhalen van onder andere Floor Bremer (RTL Nieuws) en historicus Henk te Velde (Universiteit Leiden) gaan beoordelen. Wil je er bij zijn? Kaarten zijn nog te koop via de website van De Balie. Meekijken kan natuurlijk ook, op vrijdag 22 april vanaf 20:30 via NPO Politiek of de livestream van De Balie. Graag tot dan!

 


Politieke Junkies!
Vrijdag 22 april 2016, 20:30-22:00
De Balie, Amsterdam
Tickets koop je hier!