Jacques Monasch (PvdA) als jury bij Politieke Junkies

PSscreenshotmei

Politieke Junkies is niet compleet zonder een jury die de verhalen van de Binnenhof-watchers beoordeelt en een winnaar kiest. Op vrijdag 19 februari zal PvdA-Kamerlid Jacques Monasch deze taak op zich nemen!

Sinds 2010 is hij lid van de Tweede Kamer voor de PvdA. Jacques Monasch: woordvoerder Economische Zaken, Luchtvaart, Havens en Cultuur, ideoloog en sinds afgelopen weekend openlijk criticus van zijn eigen partijtop. Op het PvdA-congres, dat afgelopen weekend plaatsvond, gonsde het van de geruchten rond Monasch. Hij had in de media aangegeven niet achter Samsom als lijsttrekker voor de verkiezingen in 2017 te staan. Staat hij daarmee symbool voor een groeiende groep tegenstanders binnen de PvdA?

Natuurlijk komt Jacques Monasch de verhalen van onze panelleden Thijs Broer (Vrij Nederland), Annemarie Kas (NRC Handelsblad) en Remko Theulings (EenVandaag) beoordelen. Maar wij kijken vooral ook uit naar het moment waarop hij wordt voorgesteld aan het publiek – en vervolgens zelf een poging tot spinnen of juist ontspinnen mag wagen.

Zien we je vrijdag bij Politieke Junkies? Natuurlijk kun je ook deze keer weer live meekijken via NPO Politiek en de livestream van De Balie.

 


Politieke Junkies!
Vrijdag 19 februari, 20:30-22:30
De Balie, Amsterdam