Politieke Junkies februari 2016

Nederland Amsterdam 22 januari 2016. Politieke Junkies met deze editie o.a. Xander van der Wulp (NOS), Frank Hendrickx (Volkskrant) en Emilie van Outeren (NRC). Jury: Hanke Bruins Slot (lid Tweede Kamer CDA ). Foto: Jan Boeve / De Balie

Politieke Junkies is terug! Op vrijdag 19 februari verwelkomen we je graag weer bij dé grote ontspinshow in De Balie, Amsterdam. Drie politiek journalisten nemen plaats in het panel om de laatste nieuwtjes van het Binnenhof te ontspinnen en te ontframen. Kom je ook?

Hieronder stellen we het panel van aanstaande vrijdag alvast aan je voor:

Remko Theulings (EenVandaag)
Afgelopen november maakte deze politiek redacteur zijn debuut in Politieke Junkies. En dat smaakte naar meer! Daarom is enthousiasteling Remko Theulings van EenVandaag aanstaande vrijdag terug op het podium van De Balie. Zal hij deze keer de winst weten te pakken?

Annemarie Kas (NRC Handelsblad)
Voor een broodnuchtere maar vlijmscherpe analyse van de Haagse politiek ben je bij NRC-redacteur Annemarie Kas aan het goede adres. Haar laatste optreden in Politieke Junkies is al een tijdje geleden en daarom is de redactie des te blijer dat ze terug is. Dit wil je niet missen!

Thijs Broer (Vrij Nederland)
Nadat hij de december-show glansrijk won met zijn verhaal over Frans Timmermans, heeft politiek journalist Thijs Broer (Vrij Nederland) de Politieke Junkies-smaak te pakken. Aanstaande vrijdag is hij terug bij de show. Wie of wat zal hij deze keer gaan ontleden? Dat zie je op vrijdag 19 februari vanaf 20:30 in De Balie bij Politieke Junkies.

 


Politieke Junkies!
Vrijdag 19 februari 2016, 20:30-22:30
De Balie, Amsterdam
De show is uitverkocht – live meekijken kan via NPO Politiek of http://live.debalie.nl