Politieke Junkies juni 2015

PSscreenshotmei
Aanstaande vrijdag is het tijd voor alweer de laatste aflevering van het Politieke Junkies-seizoen! Na onze vorige, zeer geslaagde vijftigste aflevering (kijk hem hier terug) zullen we nog een keer het podium van De Balie vullen met de beste politiek journalisten, een haarscherpe jury en natuurlijk de leukste anekdotes uit de Haagse wandelgangen. Kom je ook?

Hieronder stellen we de gasten van aanstaande vrijdag alvast aan je voor:

Thijs Broer (Vrij Nederland)
Zijn Vrij Nederland-collega Max van Weezel sierde de afgelopen twee afleveringen van Politieke Junkies het podium, maar aanstaande vrijdag is het de beurt aan politiek redacteur Thijs Broer. Thijs is voor het eerst te gast bij Politieke Junkies! Ben je benieuwd naar zijn verhalen? Vergeet dan niet om je kaartjes voor Politieke Junkies te kopen op de website van De Balie.

Frank Hendrickx (De Volkskrant)
Aanstaande vrijdag maakt ook Politieke Junkies-veteraan Frank Hendrickx (De Volkskrant) deel uit van het panel. In januari won hij de show met zijn verhaal over het debat in de Tweede Kamer over de aanslag op satirisch tijdschrift Charlie Hebdo in Parijs. Zal hij zijn titel weten te verdedigen tijdens deze laatste show van het seizoen?

Tom-Jan Meeus (NRC Handelsblad)
Tom-Jan Meeus is politiek redacteur bij NRC Handelsblad, en is op 26 juni de derde gast die plaatsneemt in het Politieke Junkies-panel. In maart praatte hij tijdens de show over de campagne van de PvdA tijdens de Provinciale Statenverkiezingen. Benieuwd waar hij deze keer over komt vertellen? Aanstaande vrijdag gaan we om 20:30 van start in De Balie!

Jury: Sharon Gesthuizen (SP)
Politieke Junkies is niet compleet zonder een strenge doch rechtvaardige jury die de verhalen van onze panelleden beoordeelt. Deze keer is het de beurt aan Sharon Gesthuizen, sinds 2006 Kamerlid voor de SP. Aan haar deze keer de taak om de politiek journalisten te beoordelen, in plaats van andersom!

Politieke Junkies!
Vrijdag 26 juni, 20:30-23:00
De Balie, Amsterdam
Tickets koop je hier!