Politieke Junkies USA – Kijk mee via De Balie-livestream!

amerikaanse-vlag

Politieke Junkies USA is in aantocht! Op dinsdag 6 september nemen we vanaf 20:30 De Balie over met panelgasten Charles Groenhuijsen, Guus Valk en Margriet van der Linden, en jury Greg Shapiro. Er zijn nog enkele kaarten!

We zijn deze keer niet te volgen via NPO Politiek, omdat het themakanaal zich specifiek richt op binnenlandse politiek en de show samenvalt met de eerste vergaderdag van de Tweede Kamer. Maar natuurlijk zijn we, zoals altijd, vanaf half 9 te volgen via de livestream van De Balie, via deze link (htttp://live.debalie.nl)! We hopen je daar te zien. Op vrijdag 7 oktober zijn we terug op NPO Politiek met een reguliere aflevering van Politieke Junkies!Politieke Junkies gaat met zomerstop!

Clvf0MAWIAAesxD

Na een geweldige show met Emilie van Outeren (NRC), Joost Vullings (NOS), Frank Hendrickx (de Volkskrant) en jury Khadija Arib (Kamervoorzitter, PvdA) op vrijdag 24 juni, gaat de redactie van Politieke Junkies met zomerstop! Let op: op vrijdag 7 oktober zijn we terug in De Balie. Plannen voor een september-aflevering zijn nog in de maak, dus houd de website in de gaten deze zomer!

Lees verder
En op de vijfde dag… belde de PvdA

Voordewind

Het is bekend dat Tweede Kamerlid Joël Voordewind (ChristenUnie) zich al sinds jonge leeftijd bezig houdt met de geloofszaak. Daar kwam hij dan ook over vertellen bij het interviewprogramma van Andries Knevel, genaamd ‘Andries’, op de EO. Maar op welk moment voelde Voordewind de aanwezigheid van God nu echt het sterkst? Een fragment uit de show van 19 februari.

Lees verder

Theater Timmermans in 30 seconden

131002_Frans_Timmermans_minister_van_BZ_4787_(12812535024)

Met zijn verhaal over onze man in Brussel mocht Thijs Broer (Vrij Nederland) zich winnaar van Politieke Junkies december 2015 noemen. Thijs ontspinde het Theater Timmermans: wat is echt en wat is gespeeld bij deze altijd enthousiaste, zeven talen sprekende politicus? Nu, één ding is in ieder geval echt: Timmermans’ liefde voor zijn voetbalclub Roda JC.

Lees verder