Politieke Junkies gaat met zomerstop!

Clvf0MAWIAAesxD

Na een geweldige show met Emilie van Outeren (NRC), Joost Vullings (NOS), Frank Hendrickx (de Volkskrant) en jury Khadija Arib (Kamervoorzitter, PvdA) op vrijdag 24 juni, gaat de redactie van Politieke Junkies met zomerstop! Let op: op vrijdag 7 oktober zijn we terug in De Balie. Plannen voor een september-aflevering zijn nog in de maak, dus houd de website in de gaten deze zomer!

Lees verder
En op de vijfde dag… belde de PvdA

Voordewind

Het is bekend dat Tweede Kamerlid Joël Voordewind (ChristenUnie) zich al sinds jonge leeftijd bezig houdt met de geloofszaak. Daar kwam hij dan ook over vertellen bij het interviewprogramma van Andries Knevel, genaamd ‘Andries’, op de EO. Maar op welk moment voelde Voordewind de aanwezigheid van God nu echt het sterkst? Een fragment uit de show van 19 februari.

Lees verder

Theater Timmermans in 30 seconden

131002_Frans_Timmermans_minister_van_BZ_4787_(12812535024)

Met zijn verhaal over onze man in Brussel mocht Thijs Broer (Vrij Nederland) zich winnaar van Politieke Junkies december 2015 noemen. Thijs ontspinde het Theater Timmermans: wat is echt en wat is gespeeld bij deze altijd enthousiaste, zeven talen sprekende politicus? Nu, één ding is in ieder geval echt: Timmermans’ liefde voor zijn voetbalclub Roda JC.

Lees verder

Politieke Junkies september 2015 – seizoensopening!

PSscreenshotmei

Aanstaande vrijdag wordt het nieuwe Politieke Junkies-seizoen geopend in De Balie. Drie Binnenhof-watchers komen de politieke gebeurtenissen van de afgelopen maanden ontspinnen, ontframen en tot op het bot ontleden, en worden daarbij beoordeeld door de immer strenge jury. Na Politieke Junkies kun je nooit meer zoals vroeger naar politiek kijken. De spanning stijgt – ben je er ook bij op vrijdag 18 september?

Lees verder